Adanalılar Rahmet Iklimi Ramazan-ı şerîfin Ilk Teravih Namazında...

Adanalılar Rahmet Iklimi Ramazan-ı şerîfin Ilk Teravih Namazında Sabancı Merkez Camii'nde Duâda Buluştu

adanalılar rahmet iklimi ramazan-ı şerîfin ilk teravih namazında sabancı merkez camii'nde duâda buluştu

12 Mart 2024 - 10:10

Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı Ramazan ayının ilk teravih namazını Sabancı Merkez Camii'nde kıldırdı.

Yatsı namazı öncesinde vaaz veren Müftü Taşcı "Ramazan ayının ilk teravihini Sabancı Merkez Camii'mizde kılmış olduk. Bizleri Ramazan ayına ulaştıran Rabbimize hamd-ü senâlar olsun. Ramazan ayı bizim için büyük bir fırsat. Bu fırsatı iyi değerlendirelim. Amel defterimizi hayr-u hasenât ile sevaplar ile dolduralım. Cenâb-ı Hak yapmış olduğumuz ibadetlerimizi kabul buyursun. Mağfiretine ulaşmış kullarından eylesin inşallah. Rabbim mübarek Ramazan ayı hürmetine zulüm altında olan Doğu Türkistanlı, Filistinli kardeşlerimizden yardımını esirgemesin. Mazlum ve mağdur coğrafyaların en kısa zamanda esaretten kurtulmalarını nasip eylesin." dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği teravih namazı, İl Müftüsü Mehmet Taşcı'nın yapmış olduğu duânın ardından salavatlaşmalar ile sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri