Cankiri’da Mehmet Akif Ersoy Kur’an Kursu Minikleri, Ramazan...

Cankiri'da Mehmet Akif Ersoy Kur’an Kursu Minikleri, Ramazan Ayını Büyük Bir Coşkuyla Karşıladı

mehmet akif ersoy kur’an kursu minikleri, ramazan ayını büyük bir coşkuyla karşıladı

12 Mart 2024 - 11:45

Müftülüğümüze bağlı Mehmet Akif Ersoy 4-6 Yaş Kur’an kursu öğrencileri, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte coşkulu bir etkinlikle Ramazana hoş geldin dediler.

Minik öğrenciler manevi değerlerini pekiştiren etkinliklerle dolu bir programda Ramazan'ın gelişini kutladılar. Kur’an kursu öğreticilerinin rehberliğinde ellerinde davullarla mahalleyi gezerek Ramazanın geldiğini davul çalarak mahalle sakinlerine haber verdiler. Yapılan dualar ve Ramazan'a özel etkinliklerle miniklerin coşkusu görülmeye değerdi. Minik öğrencilerin heyecanına ortak olan İl Müftüsü Mehmet Şahin, öğrencilerin her biriyle ayrı ayrı ilgilenerek, Ramazan ayını tebrik ederek başarılar diledi. Müftü Şahin, bu vesileyle emek veren öğreticileri ve velileri miniklerin başarılarından dolayı tebrik etti.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri