Ardahan Müftülüğü Ev Sahipliğinde Edep Toplantısı Düzenlendi

Ardahan Müftülüğü Ev Sahipliğinde Edep Toplantısı Düzenlendi

ardahan müftülüğü ev sahipliğinde edep toplantısı düzenlendi

26 Eylül 2023 - 09:50

Ardahan İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ardahan Şubesi ev sahipliğinde Eğitime Destek Platformu (EDEP) toplantısı gerçekleştirildi.
 
Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda, ilimizin eğitim seviyesini yükseltme adına yapılması gereken çalışma ve faaliyetler değerlendirildi.
Toplantıda yaptığı değerlendirmede; eğitimin toplumların gelişmesinde, aydınlanmasında ve yeniliklere ayak uydurulmasında oldukça önemli yer tuttuğunu söyleyen Valimiz Hayrettin Çiçek, ilimizin eğitim seviyesini yükseltmek için üzerine sorumluluk düşen tüm kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarının gayret göstermesi, gelişime açık yeni projeler geliştirmesi gerektiğini kaydetti. 

Toplantıda konuşan TDV Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin, değerler eğitiminin önemine vurgu yaparken, yapılacak projelere maddi ve manevi destekçi olacaklarını ifade etti. Koordinasyon Kurulu Toplantısı, görüş ve önerilerin alınmasının ardından sona erdi.

Ardahan Valimiz Hayrettin Çiçek’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin, İl Müftüsü Adem Karadeniz, Posof  Kaymakamı Emrah Akduman, Göle Kaymakamı Yunus Emre Fırat, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, İl Müftülüğü Şube Müdürü, İlçe Müftüleri, ilgili kurum ve Okul Müdürleri, Eğitime Destek Platformu üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.
 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin