Uşak’da Hafızlarımız Belgelerini Aldı

Uşak'da Hafızlarımız Belgelerini Aldı

hafızlarımız belgelerini aldı

26 Eylül 2023 - 00:50

Uşak İl Müftülüğümüze bağlı Yatılı Hafızlık Kur'an Kurslarında hafızlığını tamamladıktan sonra Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan sınavlarda başarılı olan ve Hafızlık Belgesi almaya hak kazanan 23 talebemiz yapılan merasimle belgelerini aldı. Fatih Kur'an Kursu Konferans salonunda düzenlenen programla belgelerini İl Müftümüz Burhan Çakır ve Müftü Yardımcılarımızın elinden alan gençlerin sevinçleri gözlerinden okundu. Yaptığı konuşmada gençlerin mutluluğunu paylaşan İl Müftümüz Çakır, hafızlık eğitiminin öneminden ve Kur'an hâdimi olmanın kudsiyetinden bahsetti. Bu zorlu yolculuğun ilk aşamasını başarıyla tamamladıklarını belirtti. Hafız gençleri mihrap, minber ve kürsülerin mirasçısı olarak gördüğünü ifade etti ve gençlerin kendilerini yarınlara en güzel şekilde hazırlamalarını istedi. Program verilen hediyeler ve ikramla sona erdi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri