Uşak’da Mevlid-i Nebi Haftası Ile Camiler Ve Din Görevlileri...

Uşak'da Mevlid-i Nebi Haftası Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Il Müftülüğümüzce, Atatürk Kültür Merkezi'nde, “peygamberimiz, Iman Ve Istikamet” Konulu Bir Konferans Düzenledi

mevlid-i nebi haftası ile camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle il müftülüğümüzce, atatürk kültür merkezi'nde, “peygamberimiz, iman ve istikamet” konulu bir konferans düzenledi

10 Ekim 2023 - 00:50

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğümüzce, Atatürk Kültür Merkezi'nde, “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu bir konferans düzenledi. Program Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftümüz Burhan Çakır'ın açış konuşmasıyla başladı. Ardından Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nihat Tosun Hocamız "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferansını sundu. Program sonunda hafta vesilesiyle düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma, Hutbe, Şiir, Kompozisyon yazma ve Hadis Ezberleme yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi. Konferansa Uşak Vali Yardımcısı Önder Can, İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Albay Ergün Yılmaz başta olmak üzere, Kurum temsilcileri, İlçe Müftüleri, Kur'an Kursu öğrencileri, vatandaşlarımız, personelimiz ve aileleri katıldı. Din görevlileri Bilal Demirci ve Ahmet Mert'in hazırladıkları Hüsn-ü Hat sergisi ilgi gördü. Katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri