Uşak Müftülüğünden üniversitede Okuyan Depremzede...

Uşak Müftülüğünden üniversitede Okuyan Depremzede öğrencilere Burs

uşak müftülüğünden üniversitede okuyan depremzede öğrencilere burs

26 Ocak 2024 - 00:50

Uşak İl Müftülüğümüz tarafından Uşak Üniversitesi'nde değişik bölümlerde okuyan toplam 582 kız ve erkek depremzede öğrencimize müftülüğümüz tarafından 1. dönem için üçer bin TL burs verildi.

Programa İl Müftümüz Burhan Çakır, Gençlik Spor İl Müdürü Sayın Hacı Tevfik Özdemir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Mecid Ertürk, Yurt Müdürleri ve Manevi danışmanlarımız katıldı. İl Müftümüz Çakır konuşmalarında gençlerin çok değerli olduğunu, İleride vatan ve milletine hayırlı manada hizmet eden gençler olmaları gerektiğini ifade ederek, akademik başarının yanında manevi yönden donanımlı olmanın gençleri hayatta daha güvenli ve başarılı kılacağını söyledi.

Akabinde gençlerin sorularını yanıtladı ve gençlerle hasbihal etti. Gençler programdan ve verilen burstan dolayı teşekkür ettiler. Program ikram ve güzel temennilerle sona erdi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri