Uşak’da Mehmet Hacım Kyk Yurdunda Gençliğe Değer Ara Dönem...

Uşak'da Mehmet Hacım Kyk Yurdunda Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı Gerçekleştirildi

mehmet hacım kyk yurdunda gençliğe değer ara dönem kampı gerçekleştirildi

23 Şubat 2024 - 00:50

Uşak İl Müftülüğü Manevi Danışmanları tarafından Mehmet Hacım KYK yurdunda gençliğe değer ara dönem kampı gerçekleştirildi. Kamp proğramı çerçevesinde gençlere Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Sav. hayatından örneklerle adabı muaşeret kuralları, namaz ibadetinin önemi, değerler eğitimi konuları öğrencilerimizle paylaşıldı. Kamp çerçevesinde öğrencilerimize Kayağıl termal tesis gezisi düzenlendi. Kampımızın kapanış proğramına İl müftümüz Burhan Çakır ziyaret gerçekleştirerek öğrencilerimizle hasbihal ettiler. Kampımızın gerçekleşmesine katkı sağlayan İl Müftülüğümüze, Uşak belediyesine, Gençlik ve Spor il müdürlüğümüze ve manevi danışmanlarımıza teşekkür ederiz.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri