Uşak’da Yaz Kuran Kursu Aşure Etkinliğinde Gençler Sayın...

Uşak'da Yaz Kuran Kursu Aşure Etkinliğinde Gençler Sayın Valimizle Buluştu.

yaz kuran kursu aşure etkinliğinde gençler sayın valimizle buluştu.

05 Ağustos 2023 - 00:50

İl Müftülüğümüz tarafından düzenlenen Yaz Kur'an Kursları Etkinliği ve Muharrem Ayı dolayısıyla Fatih Ünal Camii’nde Aşure İkramı Etkinliği gerçekleştirildi.

Programa Sayın Valimiz Dr. Turan Ergün, İlimiz Milletvekilleri; İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, Belediye Başkanı Mehmet Çakın, İl Emniyet Müdürü Ayhan Karaduman, İl Jandarma Komutanı Fahri Semiz de iştirak etti.

Yaz Kur'an kursu öğrencilerimizin Kur'an-ı Kerim tilaveti, toplu halde söyledikleri ilahiler ve bir öğrencimizin anlamlı duasının yer aldığı programda İl Müftümüz Burhan Çakır'ın yaptığı konuşmada “Sizin en hayırlınız Kur’anı öğrenen ve öğretendir Hadis-i Şerifi mucibince Kurslarımızda, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın Kuranın metnini okumayı öğrenmenin yanında İbadet ve Ahlak gibi olmazsa olmaz prensipleri de içselleştirmeleri için öğreticilerimiz tarafından çaba sarfedildiği, Caminin gölgesinde yetişen Gençlik için gayret gösterildiği” konularına temas etti.

Cami programının ardından Sayın Valimizin öncülüğünde misafirlerimiz Yaz Kuran Kursu talebelerine bizzat Aşure ve Dondurma ikramında bulundular.

Bir süre çocuklarla sohbet eden ve bu güzel programı düzenleyip icra eden başta İl Müftümüz Burhan Çakır'a, yaz Kur'an kurslarında görev alan ve emeği geçen tüm görevlilerimize teşekkür eden Sayın Valimiz, Kuran ve Cami ile hemhal olan geleceğimizin teminatı çocuklarımızla vedalaşarak ayrıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri