Yozgat’de Camide,mihrap Ve Mimberde Gençler Var

Yozgat'de Camide,mihrap Ve Mimberde Gençler Var

camide,mihrap ve mimberde gençler var

10 Ekim 2023 - 02:10

Başkanlığımız, toplumun bütün kesimlerine hitap eden, kapsamlı ve etkin bir din hizmeti sunmak amacıyla çeşitli proje ve programları hayata geçirmektedir. Bu bağlamda, İlahiyat Fakültesi ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin mesleki yeterliliklerini artırmak ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla; "Bugün Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde Gençler Var" projesini hayata geçirdi. Bu kapsamda bu gün Yozgat Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 25, Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden 7 öğrenci ilimiz merkezi genelindeki camilerde Cuma namazı kıldırıp Hutbe okudu. Çapanoğlu Büyük Camii’nde Fettah Tekdurak, Bilal Şahin Camii'nde ise Hacı Ahmet Emin isimli öğrenciler Cuma namazı görevini yerine getirdi. İlimiz genelinde Cuma namazı sonrasında büyük teveccühe mazhar olan gençler, cami cemaati tarafından bu uygulamadan memnuniyetlerini dile getirirlerken görev yapan öğrenciler dualarla tebrik edildi.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi