Yozgat’de Bayram Namazı Sevinci

Yozgat'de Bayram Namazı Sevinci

bayram namazı sevinci

16 Nisan 2024 - 02:10

   Ramazan Ayı’nın sona ermesiyle birlikte Müslümanların heyecanla beklediği Ramazan Bayramı Namazı, İlimizde başta Çapanoğlu Büyük Camii ve Bilal Şahin Camileri olmak üzere tüm camilerimizde idrak edildi.

   Sabah namazı ile birlikte camilere akın eden vatandaşlar bayram namazı öncesi yapılan sohbeti dinledi. Çapanoğlu Büyük Camii’nde Bayram namazı öncesinde sohbet eden İl Müftümüz sayın Ali Gülden; “Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Buruk bir Ramazan Bayramı geçiriyoruz. Filistin'de, Gazze'de ve Doğu Türkistan'da masum insanlar katlediliyor. Soykırım ve katliam var. Masum insanlar yurtlarından ediliyor. Müslüman kardeşlerimizin bir an önce huzura kavuşmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Aziz milletimizin ve alem-i İslam’ın #RamazanBayramı’nı tebrik ediyor, bu günlerin sevgi, dostluk, barış ve huzurun yeryüzüne hakim olduğu bir dünyanın inşasına vesile olmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyorum." İfadelerini kullandı.

  Kılınan namazın ardından okunan Bayram hutbesini dinleyen Müslümanlar, namaz sonrası İl Müftümüz sayın Ali Gülden’in Gazze ve Doğu Türkistan başta olmak üzere tüm İslam aleminin barışı ve mutluluğu için yaptığı duaya amin dedi


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı