Balikesir’da Karesi şule Yüksel şenler Imam Hatip Lisesi 12....

Balikesir'da Karesi şule Yüksel şenler Imam Hatip Lisesi 12. Sınıf öğrencileri, "meslek Tanıtım Günleri" Etkinlikleri Kapsamında Il Müftülüğümüzü Ziyaret Etti

karesi şule yüksel şenler imam hatip lisesi 12. sınıf öğrencileri, "meslek tanıtım günleri" etkinlikleri kapsamında il müftülüğümüzü ziyaret etti

12 Ocak 2024 - 09:40

Karesi Şule Yüksel Şenler İmam Hatip Lisesi 12. Sınıf öğrencileri, "Meslek Tanıtım Günleri" etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğümüzü ziyaret ettiler.

İl Müftümüz sayın Celal Sürgeç, İl Müftü Yardımcılarımız Ahmet Altacı ve Sedanur Sezen, öğrencilerimize hitap ederek, bilgi ve deneyimlerini paylaştılar. Çeşitli tavsiyelerde bulundular.

Kıymetli öğrencilerimize ve okul idarecisi hocalarımıza ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri