Batman Müftüsü Nihat Kök Için Veda Programı Yapıldı.

batman müftüsü nihat kök için veda programı yapıldı.

26 Ocak 2024 - 10:15

Batman İl Müftüsü Nihat Kök’ün Diyanet İşleri Başkanlığına Başkanlık Müftüsü olarak atanması dolayısıyla Batman Müftülüğünce veda programı düzenlendi.

2021 Aralık ayından beri Batman İl Müftülüğü görevini yürüten Nihat Kök’ün Diyanet İşleri Başkanlığına Başkanlık Müftüsü olarak atanması dolayısıyla Batman Müftülüğünce veda programı düzenlendi.

Müftü Kök, düzenlenen programda Müftülük personeli ve Din görevlileri ile vedalaştı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda duygularını dile getiren Müftü Kök, "Siz değerli personelimizle iki yıl birlikte uyum içinde çalıştık. Din hizmeti gibi ağır bir sorumluluğu birlikte yüklendik. Çalışma ve gayretlerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum, çalıştığımız süre içerisinde kimseyi incitmemeye kırmamaya özen gösterdim, ama bilmeyerek istemeyerek kırdığımız bir arkadaşımız olabilir, bu anlamda sizlerden helallik istiyorum. Hakkınızı helal edin, benden yana varsa helal olsun" dedi.

Program sonunda Batman eski Müftüsü Cüneyt Kavşut, Müftülük çalışanları ve Din görevlileri adına Nihat Kök’e plaket takdiminde bulundu.

Veda programı hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Veda programı hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri