Batman Il Müftülüğü Tarafından "6 şubat Depremi Anma Ve...

Batman Il Müftülüğü Tarafından "6 şubat Depremi Anma Ve Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" Programı Düzenlendi

batman il müftülüğü tarafından "6 şubat depremi anma ve gençler sabah namazında buluşuyor" programı düzenlendi

07 Şubat 2024 - 10:15

Batman İl Müftülüğü tarafından 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 İlimizi etkileyen depremde Rahmet-i Rahman'a kavuşan vatandaşlarımızın ruhlarına ithafen İl Müftülüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile 6 Şubat 2024 tarihinde Batman Merkez Yıldız Camiinde "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor Programı" gerçekleştirildi.Yıldız Camii’nde düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim okundu, toplu olarak sabah namazı kılınıp, tesbîhat ve sohbet sonrası Depremde hayatını kaybeden Deprem Şehitleri için dua edilerek ikramda bulunuldu.

Bu vesileyle 6 Şubat'ta yaşanan depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri