Adana’da Depremlerde Hayatını Kaybeden Kardeşlerimiz Için Sabah...

Adana'da Depremlerde Hayatını Kaybeden Kardeşlerimiz Için Sabah Namazında Eller Semâya Açıldı

depremlerde hayatını kaybeden kardeşlerimiz için sabah namazında eller semâya açıldı

07 Şubat 2024 - 10:10

Kahramanmaraş merkezli depremlerinin 1. yılında depremlerde hayatını kaybeden kardeşlerimiz için sabah namazı sonrası duâ edildi.

Programa Adana Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger, il protokolü, İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman, Çukurova İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Ramazanoğlu Camii'nde düzenlenen programda seçkin hafızlar tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilâveti, tesbihatlar, getirilen zikirler ve salavatlardan sonra Çukurova İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk sabah namazını kıldırdı, İl Müftüsü Mehmet Taşcı sohbet gerçekleştirdi.

Müftü Taşcı konuşmasında “Asrın felaketi olan 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Cenâb-ı Allah bizleri her türlü tehlikelerden ve afetlerden muhafaza eylesin. Rabbim bizlere bir daha böyle acılar göstermesin." dedi.

Müftü Taşcı'nın yapmış olduğu duâdan sonra, çeşitli sivil toplum kuruluşlarınca yapılan çorba, simit ve ayran ikramıyla program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi