6 şubat Depremlerinin Yıl Dönümü Münasebetiyle Bayburt’ta...

6 şubat Depremlerinin Yıl Dönümü Münasebetiyle Bayburt'ta Tüm Camilerde Sabah Namazı Buluşması Yapıldı

6 şubat depremlerinin yıl dönümü münasebetiyle bayburt'ta tüm camilerde sabah namazı buluşması yapıldı

07 Şubat 2024 - 10:25

Asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü münasebetiyle Bayburt'ta tüm camilerde sabah namazı buluşması yapıldı.

Sabah namazı buluşmasında depremde hayatını kaybedenler için Kur'an'ı Kerim okunarak dualar edildi.

Yakutiye Camii'n düzenlenen sabah namazı buluşmasına Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Dr.Talha Övet, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Sabah namazından sonra vatandaşlara Kızılay tarafından çorba ikram edildi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri