Bayburt’ta Ortaokul öğrencileri Pençe-kilit şehitleri Için...

Bayburt'ta Ortaokul öğrencileri Pençe-kilit şehitleri Için Hatim Okudu

ortaokul öğrencileri pençe-kilit şehitleri için hatim okudu

17 Ocak 2024 - 10:25

Bayburt Şehit Sebahattin Bozo İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Mehmetçikler için hatim okudu.

Bayburt İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) Projesi kapsamında Pençe-Kilit şehitleri anısına program düzenlendi.

Programda ortaokul öğrencileri şehitler için hatim okudu. Bayburt Müftülüğü Vaizi ve ÇEDES Koordinatörü Saliha Yaşaroğlu "En Yüce Mertebe,Şehitlik" konulu konferans verdi.

Şehit Sebahattin Bozo İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen program, Bağlarbaşı Camii Müezzin Kayyımı Hacı Şaban Aygünoğlu'nun şehitler için yaptığı hatim duası ile sona erdi.

Programa Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, İl Eğitim Müfettişleri Başkanı Talat Daştan, Okul Müdürü Celil Dağlar,  öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri