Bayburt’ta Regaib Kandili Dualarla Idrak Edildi

Bayburt'ta Regaib Kandili Dualarla Idrak Edildi

regaib kandili dualarla idrak edildi

13 Ocak 2024 - 10:25

Regaib Kandili dualarla idrak edildi.

Bayburt İl Müftülüğü Regaib Kandili dolayısıyla tüm camilerde, gençlik merkezlerinde, KYK yurtlarında ve Kur'an kurslarında kandil programları düzenledi.

Düzenlenen programlarda üç aylar ve Regaip Gecesinin fazileti anlatılarak bu güzide zamanların nasıl değerlendirileceğine vurgu yapıldı.

Programlarda başta Filistin olmak üzere dünyanın diğer yerlerinde zulme uğrayan müslümanlar için dualar edildi.

Yatsı namazı öncesinde Bayburt Merkez Yakutiye Camii’nde düzenlenen programda İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, "Üç aylar ve manevi arınma" konulu vaaz etti. Müftü Şahin, “ Rahmet, bereket ve mağfiret mevsimi üç ayların yaratılış gayemizi yeniden tefekkür etmek, kulluk ahdimizi gözden geçirmek ve manevi hayatımızda yeni bir sayfa açmak için Rabbimiz tarafından kullarına verilen büyük bir fırsat olduğunu ve iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.”

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri