Bitlis’de Müftülüğümüzden Okullara Anlamlı Ziyaret.

Bitlis'de Müftülüğümüzden Okullara Anlamlı Ziyaret.

müftülüğümüzden okullara anlamlı ziyaret.

17 Mart 2021 - 10:55

İl Müftülüğümüz tarafından İlimizde bulunan ilköğretim öğrencilerine yönelik yapılan ziyarette 'Minik bedenlerin kocaman yüreklerine sıcak dokunuş' temalı ziyaret anısına minik öğrencilere atkı, bere ve eldiven hediye edildi.

Sosyal yardımlaşmanın önem arz ettiği bu zorlu süreçte, vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştirilen hizmetlerin her kademesinde yer alan görevlilerimiz İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ Hocamızın talimatı ile, İl Müftülüğü Hac ve Umre Şube Müdürü Mustafa ANAÇ, Din Hizmetleri Eğitim Uzmanı Celil DURLANIK, Vaizlerimiz Aynur UĞURLU GÜVEN ve Muhabbet YOLDAŞ ÇETİN tarafından İlimizde bulunan ilköğretim okulları ziyaret edildi, ziyaret anısına minik öğrencilere atkı, bere ve eldiven hediye edildi.

Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu
Kütahya'da şehit Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy Ebediyete Uğurlandı
Kütahya'da şehit Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy Ebediyete...