Bitlis Eren üniversitesinde Filistin Yararına Hayır Pazarı...

Bitlis Eren üniversitesinde Filistin Yararına Hayır Pazarı Kuruldu

bitlis eren üniversitesinde filistin yararına hayır pazarı kuruldu

03 Ocak 2024 - 10:55

📌Bitlis İl Müftülüğümüz, Türkiye Diyanet Vakfı Bitlis Şubesi ve çeşitli STK’lar öncülüğünde Bitlis Eren Üniversitesi Merkezi Konferans Salonunda İl Müftümüz Mehmet Faysal Geylani ve İl Müftü Yardımcımız Gülnihal Bora'nın iştirakleriyle Filistin yararına kermes düzenlendi.

📌Dualar eşliğinde açılışı yapılan kermeste, STK gönüllülerinin, din görevlilerimizin ve kursiyerlerimizin hazırladıkları ev yemeklerinden, Filistin bayrağı ve Filistin simgesi karpuz motifli el işlemelerine kadar birçok ürün satışa sunuldu. 

📌Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş'ın iştirak ettiği kermeste Gazze'de zulüm gören ve şehit edilen Filistinli kardeşlerimizin fotoğrafları da sergilendi.

📌Üniversite çalışanlarının, Öğretim Görevlilerinin ve üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği kermeste toplanan mebla Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Filistine destek için gönderilecek.

📌Letafet Gençlik Kulübü, BEÜ İnsani Değerler Kulübü, Hacegan Gençlik Kulübü ve UDG Bitlis’e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri