Bolu’da çocuklar, Bilal-i Habeşi Camiinde Buluştu

Bolu'da çocuklar, Bilal-i Habeşi Camiinde Buluştu

çocuklar, bilal-i habeşi camiinde buluştu

12 Şubat 2024 - 11:05

Dini-Sosyal Teşekküller, dini hayatımıza pozitif katkı sağlıyor..

ÇOCUKLAR, BİLAL-İ HABEŞİ CAMİİNDE BULUŞTU.

Haydi Çocuklar Camiye projesi kapsamında Bilal-ı Habeşi Camiinde ödül töreni yapıldı.

Sevda Derneği tarafından organize edilen ve ara tatil döneminde camiye devam eden çocuklara yönelik proje çalışmasında çocuklar ödüllendirildi.

Programa İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, çocuklar, veliler, davetli misafirler ve projeye destek veren gençlik spor merkezi müdürü İlhan Şimşek katıldı.

İl Müftüsü Demirtaş, "çocukların erken dönemde cami ile ve değerlerimizle ünsiyet ve sıcak bir temas kurması gerekmektedir. Devletimiz ve milletimiz el ele vererek yetişmekte olan çocuklarımıza ve gençliğimize sahip çıkmamız gerekiyor. Devletimiz, gençlere yönelik çalışma yapan STK'larımızı destekliyor. Sevda Derneğine ve çalışma yapan hocalarımıza çok teşekkür ediyorum " dedi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri