Katil İsrail’in Refah’a saldırılarında 100’den fazla kişi...

Katil İsrail'in Refah’a saldırılarında 100’den fazla kişi öldü

12 Şubat 2024 - 11:41

Filistin resmi ajansı WAFA'da yer alan habere göre, Refah'taki hastane yetkilileri, katil İsrail’in, Refah kentine düzenlediği saldırılarında 100’den fazla kişinin öldürüldüğünü, yüzlerce yaralının hastanelere ulaştığını belirtti.

Filistin Kızılayı  katil İsrail saldırılarının Refah şehir merkezinde yoğunlaştığını ve saldırılarda sivillerin evlerinin de hedef alındığını duyurdu.

Kuveyt Hastanesi Müdürü Suhayb el-Hıms ise hastanede yeterli ilaç ve serum bulunmadığını ifade etti.

Yerel kaynaklardan gelen bilgilere göre, savaş uçaklarının, yoğun topçu atışı ve savaş gemilerinin denizden yoğun ateşiyle eş zamanlı, özellikle yerinden edilmiş kişilerin barındığı çok sayıda evi ve camiyi hedef aldığını kaydetti.

YORUMLAR

• 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı