Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Ve Spor Hizmetleri Daire...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Ve Spor Hizmetleri Daire Bşk. Nurullah Yıldız, Müftümüz Yavuz Selim Karabayır'ı Ziyaret Etti

bursa büyükşehir belediyesi gençlik ve spor hizmetleri daire bşk. nurullah yıldız, müftümüz yavuz selim karabayır'ı ziyaret etti

13 Ekim 2022 - 11:25

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bşk. Nurullah Yıldız ve beraberindeki heyet, Müftümüz Yavuz Selim Karabayır'ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı iyi niyet dileklerinin iletildiği ziyarette, Daire Bşk. Nurullah Yıldız ve beraberindeki heyet, Yavuz Selim Karabayır'a yeni görevinde başarılar diledi.

Müftümüz Yavuz Selim Karabayır, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bşk. Nurullah Yıldız ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret