Bursa’da Ailecek Camideyiz Programıyla Nilüfer Akşemsettin Cami...

Bursa'da Ailecek Camideyiz Programıyla Nilüfer Akşemsettin Cami çocuklarla şenlendi

ailecek camideyiz programıyla nilüfer akşemsettin cami çocuklarla şenlendi

13 Ocak 2023 - 11:25

Bursa İl ve İlçe Müftülüklerince Perşembe akşamları gerçekleştirilen Ailecek Camideyiz programı çerçevesinde İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır bu hafta Nilüfer Akşemsettin Camiindeydi. Ailelerin yoğun teveccüh gösterdiği programda Kur’an tilaveti, ilahi, kaside, salavatı şerifler, tesbihat, sohbet ve dua yer aldı. Müftü Karabayır çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek ailecek camide buluşmanın ve hep birlikte namaz kılmanın önemini ifade ederek, akıp giden hayatımıza mabedin gölgesinde yön vermenin gönül huzurumuza çok katkı sağlayacağını beyan etti. Program camiyi şenlendiren çocuklara İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır ve Nilüfer Müftüsü Şakir Pinal’in hediye takdimi ile sona erdi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri