Bursa’da Yazar-okur Buluşması Gerçekleşti

Bursa'da Yazar-okur Buluşması Gerçekleşti

yazar-okur buluşması gerçekleşti

18 Haziran 2021 - 11:25

Kuran Kursu Öğreticilerine yönelik düzenlenen yazar-okur buluşmalarına bu ay yazar Belgin Konarılı katıldı.

TDV Yayınlarından çıkan “Kelebek Misali” isimli kitabının değerlendirildiği online buluşmada tüm katılımcılar kitabı okuyarak programda yazar Belgin Konarılı ile buluştular.

Osmangazi Müftüsü Mehmet Uzun’un selamlama konuşmasıyla başlayan program, İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşen’nin açış konuşmasıyla devam etti. Belgin Konarılı yaptığı konuşmada kitap hakkında genel bilgiler verirken yazma servüveni ve kitabın hikayesine dair paylaşımlarda bulundu. Konarılı porgramın devanında katılımcılıların kitap hakkındaki sorularını da cevapladı.

Oldukça samimi geçen yazar-okur buluşmasında Kuran Kursu Öğreticileri memnuniyetlerini ifade ederken önümüzdeki aylarda da etkinliklerin devam edeceği bildirildi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri