çorum’dan Afrika’ya “bir Damla Hayat”

çorum’dan afrika’ya “bir damla hayat”

20 Ocak 2022 - 13:54

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Bir Damla Hayat“ sloganıyla sürdürülen “Su Kuyusu Projesi” hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle devam ediyor.

Çorumlu hayırsever Remzi Koz 80 bin TL bağış yaparak ebeveynleri İsmail ve Naciye Koz adına, Afrika ülkesi Mali’de bir adet su kuyusu açtırdı.

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü personeli Murat Özaydın ise, Afrika’da açılacak su kuyusu için TDV Çorum Şubesine 20 bin TL bağışta bulundu.

Müftülüğümüze gelerek İl Müftümüz Muharrem Biçer’i makamında ziyaret eden hayırseverler, su kuyusu bağışlarını TDV Çorum şube görevlisine teslim etti.

İl Müftümüz Biçer, “Hayırsever vatandaşımız Remzi Bey’in anne babalarına Cenab-ı Hak’tan rahmet, kendilerine hayırlı ömürler diliyorum, hayırlarının kabulünü Rabbimizden niyaz ediyorum” diyerek Türkiye Diyanet Vakfı'ndan gönderilen hayırseverin adının yazılı olduğu su kuyusu maketi hediyesini kendilerine takdim etti.

Hayırsever Özaydın ise, TDV tarafından gönderilen üzerinde ismi yazılı su kuyusu maketini İl Müftü Yardımcımız Adem Aygül’ün katılımlarıyla İl Müftümüz Biçer’den teslim alırken “Allah hayrınızı makbul etsin” dileklerini de kabul etti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri