Denizli’de Engelsiz Iftar Programı

denizli’de engelsiz iftar programı

02 Nisan 2024 - 12:05

İl Engelli Koordinatörlüğü koordinesindeki programa İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, İl Müftü yardımcıları Adem Karakelebek, Osman Demirel, Hamide Belgrat, Merkezefendi İlçe Müftüsü Osman Güneş, Şube Müdürleri, İl Müftülüğü Engelli Koordinatörleri, Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nesrin Akbeyik, İşitme Engellileri Lisesi Okul Müdürü ile öğrencileri engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Acıpayam  Çamlık Mahallesi Aşağı Cami Müezzin Kayyımı Ömer Somkaya’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program İl Müftüsü Pamuklu’nun konuşmalarıyla devam etti.
Müftü Pamuklu, iftar programına katılan engelli ve ailelerine teşekkür ederek, Denizli’de göreve başladığı ilk günden buyana hep birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ormancı Camii Müezzin Kayyımı görme engelli Hilmi Hatırlı tarafından akşam ezanının okunmasıyla İl Müftüsü Pamuklu tarafından yapılan iftar duasının ardından oruçlar hep birlikte açıldı.
Program, plaket takdimi ile sona erdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı