Din Hizmetleri Müşavirliği Koordinesinde 81 Ilde Düzenlenen...

Din Hizmetleri Müşavirliği Koordinesinde 81 Ilde Düzenlenen "arife çiçeği Yardım Kampanyası" Hediye Takdimi Samsun'da Il Müftülüğümüz Tarafından Gerçekleştirildi.

din hizmetleri müşavirliği koordinesinde 81 ilde düzenlenen "arife çiçeği yardım kampanyası" hediye takdimi samsun'da il müftülüğümüz tarafından gerçekleştirildi.

02 Nisan 2024 - 19:05

Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanlığı, Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve Kopenhag Din Hizmetleri Müşavirliği koordinesinde 81 ilde düzenlenen "Arife Çiçeği Yardım Kampanyası" hediye takdimi Samsun'da İl Müftülüğümüz tarafından gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Seyfullah Çakır, İl Müftü Yardımcılarımız Özlem Kalyoncu Şirin ve Abdullah Yılmaz ile Danimarka'dan gelen vakıf yetkililerinin katıldığı programda, ilimizde 17 ilçemizle birlikte gençlik koordinatörlüğümüz eliyle tespit ettiğimiz 81 yetim veya öksüz çocuğa kıyafet ve gıda içerikli olmak üzere bayram hediye kartları takdim etti.

#diyanet #ramazan #iyilik #tdv #arifeçiçekleri #Bayram

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret