Diyanet Işleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Konyalı...

Diyanet Işleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Konyalı Hayırseverlerle Buluştu

diyanet işleri başkanı prof. dr. ali erbaş konyalı hayırseverlerle buluştu

28 Kasım 2023 - 17:55

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi ile Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı’nın organizesinde  Konyalı hayırseverler için düzenlenen teşekkür programına katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan çalışmaların anlatıldığı tanıtım sinevizyonu ile başlayan programda Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge açılış konuşması yaptı. Öge, "yeryüzünde iyilik egemen oluncaya kadar çalışmaya devam edeceklerini" ifade ederek yapılan çalışmalarda emeği ve katkısı olan hayır sahiplerine teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Prof. Dr. Saffet Köse, yapılan çalışmalarla alakalı bilgi vererek bu güzel organizasyona emek veren paydaş kurumlara ve hayırseverlere teşekkür etti.

Protokol konuşmalarının ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Erbaş konuşmasında, "Hayırda yarışınız emrine uyarak nerede bir hayır varsa cami, Kur’an kursu, su kuyusu ya da deprem, sel felaketi olduğunda zorda darda kalan insanlara nasıl ulaşabiliriz düşüncesiyle hareket eden siz hayır sahipleri kardeşlerimi tebrik ediyorum" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr Ali Erbaş konuşmasının devamında "Türkiye Diyanet Vakfı’nın çalışmalarından ve bu çalışmalarda hayırseverlerin desteğinin büyük bir yeri ve önemi olduğundan" söz ederek "birliğimizi ve beraberliğimizi artırmamız gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi ile Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı bağışçılarına “Teşekkür Belgesi” takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi