Diyarbakir’da Il Müftülüğü Daire Personelleri Ile Tanışma Ve...

Diyarbakir'da Il Müftülüğü Daire Personelleri Ile Tanışma Ve Istişare Toplantısı Yapıldı

il müftülüğü daire personelleri ile tanışma ve istişare toplantısı yapıldı

07 Aralık 2023 - 12:15

Diyarbakır’a Atanan İl Müftüsü Celal Büyük, Müftülük Personelleriyle Tanışma ve İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi. İl Müftülüğü konferans salonunda yapılan toplantıya İl Müftümüzün ve İl Müftü Yardımcılarımızın yanı sıra, Vaizlerimiz ve Daire Personelleri de katıldı. Yapılan iş ve işlemler hakkında bilgi alan İl Müftüsü Büyük, “Bu bir bayrak değişimidir. Bizden öncekilerin bir yere kadar getirdiği hizmeti bir adım daha nasıl ileri taşırız gayreti içerisinde olacağız. Bu da bir ekip ruhu ile gerçekleşebilir ancak.” diyerek yeni dönemde müftülüğümüzün vizyonundan bahsetti. Toplantı sonunda personelleriyle birebir tanışan ve birimleri dolaşan İl Müftüsü Büyük, bundan sonraki çalışmalarında kendilerine başarılar diledi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.