Bilecik’de Polis Adaylarına “dini Istismar Eden Terör...

Bilecik'de Polis Adaylarına “dini Istismar Eden Terör örgütleri Ile Mücadele” Konulu Konferans

polis adaylarına “dini istismar eden terör örgütleri ile mücadele” konulu konferans

07 Aralık 2023 - 10:35

İl Müftümüz Ali Erhun, Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezince (POMEM) düzenlenen “Dini İstismar Eden Terör Örgütleri İle Mücadele (FETÖ /PDYÇ DEAŞ, PKK,vb.)” konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programa POMEM Müdürü Suat Günbey, Müdür Yardımcıları ve öğrenciler katıldı.

Program öncesi polis adaylarıyla yemekte buluşan İl Müftümüz Ali Erhun yemek sonrası dua etti.

Müftü Ali Erhun, POMEM Müdürü Günbey’i makamında ziyaret ederek kendilerine Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından basılan “Polisler İçin Dini ve Ahlaki Bilgiler” eserini hediye etti.

Katılımın yoğun olduğu konferansta “Dini İstismar Eden Terör Örgütleri İle Mücadele” konusunu işleyen İl Müftümüz Ali Erhun, dinin amacı ve İslam Dininin özelliklerini anlatarak, tarihte din istismarı, din istismarcıların özellikleri ve dikkat edilmesi gereken konulara değindi.

Konferans sonrasında Müftü Ali Erhun’a Müdür Günbey tarafından polis akademisi armalı hediye ve teşekkür belgesi verildi.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi