Diyarbakir’da Il Müftülüğümüzde Deprem Tatbikatı Yapıldı

Diyarbakir'da Il Müftülüğümüzde Deprem Tatbikatı Yapıldı

il müftülüğümüzde deprem tatbikatı yapıldı

05 Kasım 2022 - 12:15

İl Müftülüğümüzde Deprem Tatbikatı Yapıldı

Türkiye Geneli tüm Kamu Kurum ve Kuruluşların katılımıyla eş zamanlı olarak yapılan Deprem Tatbikatı İl Müftülüğümüzde çalışan personellerde bu tatbikata katıldı.

Diyarbakır İl Müftülüğü Toplantı Salonunda AFAD ekipleri tarafından personellere Deprem anında yapılması gereken kurallar hatırlatıldı

Daire Personelleri Saat 10’da Ülkenin her yerinde olduğu gibi sinyal sesi ile Depren Anı canlandırılmak istendi. 1 dk masa altına çömeldikten sonra hızlı adımlarla bahçeye gidildi ve önceden planlanan alanda toplandı.

İl Müftümüz Lütfü İmamoğlu ise Bağlar İlçe Müftülüğüne Bağlı Çelebi Eser Bölge Yatılı Erkek Kur'an Kursu'ndaki tatbikata katıldı. Kursu Öğrencilerine Deprem anı ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında uygulamalı olarak bilgi verildi. Tatbikata Diyarbakır Vali Yardımcısı Zerrin Beşikçi, İl Müftüsü Lütfi İmamoğlu, Afad İl Müdürü İlami Çakmak ve İlçe Müftü Vekili Veysi Ay katıldı.

Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...