Diyarbakir’da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu, Kazada Yaralanan...

Diyarbakir'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu, Kazada Yaralanan Kur’an Kursu öğrencisini Ziyaret Etti.

il müftüsü lütfü imamoğlu, kazada yaralanan kur’an kursu öğrencisini ziyaret etti.

02 Ağustos 2022 - 12:15

İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, kazada yaralanan Kur’an kursu öğrencisini ziyaret etti.

2017 yılında Diyarbakır'dan Bursa'ya geziye giden Kız Kur’an kursu öğrencilerini taşıyan otobüse kamyonetin çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 öğrenci hayatını kaybederken 10’a yakın öğrenci de yaralanmıştı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından “Yazımda Kardeşlik Var” etkinliği kapsamında, Diyarbakır’dan Bursa’ya giden kız öğrencileri taşıyan otobüsün şoförü, öğrencilerin midesinin bulanması üzerine aracı yol kenarına çekerek mola verdi.

Bu sırada arkadan gelen bir kamyonetin öğrencilerin arasına dalması sonucu hayatını kaybeden Semanur Tekinhatun (13) ve Edanur Yıldız (13) adlı öğrenciler vefat etmiş ve bir çok öğrenci de yaralanmıştı.

Yaralanan öğrenci Nurcan Kalkan ve ailesini ziyaret eden Diyarbakır İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Diyarbakır Şube Başkanı Lütfü İmamoğlu, evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Diyarbakır İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, beraberinde Mardin Artuklu Müftüsü Abdullah Işık ve TDV Genel Merkezi Akademik ve Kültürel Faaliyetler Uzmanı Ali Güner eşlik etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.