Diyarbakir’da Mevlid-i Nebi Haftası Ile Camiler Ve Din...

Diyarbakir'da Mevlid-i Nebi Haftası Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Valimiz Ali Ihsan Su Ziyaret Edildi.

mevlid-i nebi haftası ile camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle valimiz ali ihsan su ziyaret edildi.

29 Eylül 2023 - 12:15

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Valimiz Ali İhsan Su ziyaret edildi. Diyarbakır İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu ve beraberindeki heyet, 2023 Yılı "Mevlid-i Nebi Haftası" ve her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti. İl Müftüsü İmamoğlu, hafta kapsamında gerçekleştirilecek programlar hakkında Vali Su’ya, bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Su ise din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette, Diyarbakır Diyanet Akademisi Müdürü Fatih Çatmakaş, İl Müftü Yardımcıları Mehmet Demir, Mahsum Hamzaoğlu ile Fatime Kartı, Kayapınar İlçe Müftüsü İhsan Mesut Akbaş, Sur İlçe Müftüsü İlhan Günay, Yenişehir İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Şafii Bilik ve Bağlar İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş da eşlik etti.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.