Diyarbakir’da Müftü Karabayır öğrencilerle Buluştu

Diyarbakir'da Müftü Karabayır öğrencilerle Buluştu

müftü karabayır öğrencilerle buluştu

14 Ekim 2021 - 12:15

Müftü Karabayır Öğrencilerle Buluştu

 

Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, Diyarbakır Kayapınar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile buluştu.

 

Diyarbakır İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün düzenlediği programlar hızla devam ediyor. Programların ilk durağı Kayapınar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. İl Müftüsü Karabayır “İmam Hatip Liselerinin Önemi” konulu konferans verdi.

 

Kayapınar İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda tertiplenen programda konuşan Müftü Karabayır; “Sevgili öğrenciler konferansa hepiniz hoşgeldiniz. İmam Hatip Lisesi’nde okuduğunuz için gurur duymalısınız. Hepimiz İmam Hatip Lisesi mezunuyuz. Ve gururla bu kimliği taşıyoruz. Ebeveynlerinizi de ayrıca tebrik etmek istiyorum. Sizleri düşünerek, geleceğin teminatı olan çocuklarını İmam Hatip Lisesi’ne kaydettiler. Siz de anne ve babanızın gururlanacağı bireyler olacaksınız. Onların umutlarını yeşerteceksiniz. Rol ve model olarak Hz. Hatice annemizi, Hz. Aişe annemizi ve en önemlisi bizim kahramanımız olan kainatın efendisi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.s) olarak belirleyeceksiniz. Ve en önemlisi yapacağınız her hizmeti Allah’ın rızasını kazanmak için yapacaksınız. Başarılar dileyerek sizleri Allah’a emanet ediyorum.” Dedi.

 

 

Müftü Karabayır öğrencilere soru sorarak, doğru cevap veren öğrencilere hediyeler verdi. Ardından Okulu gezen Müftü Karabayır Okul Müdürü Vehbi Mustafaoğlu’ndan okul ile ilgili bilgi aldı.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu