Diyarbakir’da Tdv Den Yetim çocuklara Kırtasiye Yardımı

Diyarbakir'da Tdv Den Yetim çocuklara Kırtasiye Yardımı

tdv den yetim çocuklara kırtasiye yardımı

29 Eylül 2022 - 12:15

TDV den Yetim Çocuklara Kırtasiye Yardımı

Diyarbakır İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Diyarbakır Şubesi tarafından yetim çocuklara ve ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteğinde bulunuldu.

İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Diyarbakır Şubesi tarafından "Unutursan Yetim Kalır” projesi kapsamında yetim çocuklara ve ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik kırtasiye yardımında bulunuldu.

Eğitim desteğine dair açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Lütfü imamoğlu, "Yeni eğitim-öğretim yılında "Unutursan Yetim Kalır" projesi kapsamında 70 yetim yavrumuza ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize Türkiye Diyanet Vakfı Diyarbakır Şubesince kırtasiye yardımında bulunuldu. Türkiye Diyanet Vakfı tarafından hazırlanan kırtasiye yardımlarında emeği geçen TDV Kadın Kolları Başkanlığımıza, Din görevlisi ve gönüllüsü kardeşlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni eğitim-öğretim yılında çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri