Dünya Kadınlar Günü Vesilesiyle Türkiye Diyanet Vakfı Karabük...

Dünya Kadınlar Günü Vesilesiyle Türkiye Diyanet Vakfı Karabük Kadın Kolları Gönüllüleri Organizesi Ile Emekli Kadın Din Görevlilerimizi Aile Ve Dini Rehberlik Büromuzda Misafir Ettik.

dünya kadınlar günü vesilesiyle türkiye diyanet vakfı karabük kadın kolları gönüllüleri organizesi ile emekli kadın din görevlilerimizi aile ve dini rehberlik büromuzda misafir ettik.

08 Mart 2024 - 16:30

Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Türkiye Diyanet Vakfı Karabük Kadın Kolları Gönüllüleri organizesi ile Emekli Kadın Din Görevlilerimizi Aile ve Dini Rehberlik Büromuzda misafir ettik.

İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu ve Değerli Eşi Nurgül Aksu Hanımefendinin  katılımlarıyla gerçekleşen programda  hatıralarını paylaşan  Değerli Hocalarımız, bu vefa buluşmasında unutulmadıkları için İl Müftümüz Sayın Aksu'ya nezaketlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

#KarabükİlMüftülüğü
#TDVKarabükKadınKolları