Kars’ta 4-6 Yaş Miniklerin Kur’an Heyecanı

4-6 yaş miniklerin kur’an heyecanı

08 Mart 2024 - 16:55

4-6 Yaş Miniklerin Kur’an Heyecanı

İl Müftülüğümüz bünyesinde hizmet veren Hacı Abdulmecit 4-6 Yaş Kur'an Kursunda eğitim alan ve Kur’an-ı Kerim'i okumayı öğrenen minikler için "Kur'an-ı Kerim Okumaya Geçiş Programı" düzenlendi.

Hacı Abdulmecit 4-6 Yaş Kur’an Kursunda Kur’an’a geçen yavrularımız için düzenlenen merasime İl Müftüsü Hamza Bayram ve velileri katıldı.

Programda konuşma yapan Müftü Bayram; Kuran ayı Ramazan-ı Şerif öncesi Kur’ana geçen yavrularımızı tebrik ediyorum, hayatları hep Kur’an olsun inşallah diyerek, anne babaları ile onları en iyi yetiştirmek için gayret gösteren hocalarına teşekkür ederek, Minik yüreklilerin ilk Kuranlarını hediye etti.

Programın sonunda miniklere, hazırlanan ikramlarla birlikte çeşitli hediyeler sunuldu.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin