Kars’ta Müftülük çocuk Akademisi Başladı

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Başladı

müftülük çocuk akademisi başladı

21 Nisan 2024 - 16:55

İl Müftülüğümüz koordinesinde Kur'an Kursu Öğreticilerinin öncülüğünde İl Müftülüğü Sultan Alparslan Külliyesi Dersliklerinde 7-10 Yaş grubu çocuklarımız için "Çocuk Akademisi" projesi başladı.

Kuran Kursu hocalarımızın öncülüğü ve rehberliğinde Kur'an Atölyesi, Siyer Atölyesi, Bendir(Def) Kursu vb. birbirinden farklı etkinliklerin gerçekleştirileceği "Çocuk Akademisin" de İlk hafta gerçekleştirilen Siyer Atölyesinde "Fil Suresi - Ebrehe ve Orduları - Ebabil Kuşları“ ve İslamiyet Öncesi Arabistan ve Dini Yapısı işlenerek çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunuldu.

İl Müftüsü Hamza Bayram; "Geleceğimiz olan yavrularımız için birbirinden farklı eğitici etkinliklerin yer aldığı 'Çocuk Akademisi' projemiz her Cumartesi günleri Kuran Kursu Hocalarımızın önderliğinde İl Müftülüğü Sultan Alparslan Külliyemizde gerçekleştirilecek olup, projede emeği geçen tüm gönüllü hocalarımıza teşekkür ederim.'' dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas Merkezi Yerleşkesinde Incelemlerde Bulundular
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas...
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...