Kayseri Il Müftülüğünden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü...

Kayseri Il Müftülüğünden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı

kayseri il müftülüğünden 8 mart dünya kadınlar günü programı

08 Mart 2024 - 17:10

Kayseri İl Müftülüğü tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle kadın personele yönelik program düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kayseri İl Müftülüğü tarafından il ve ilçe müftülüğünde görev yapan kadın personele ve TDV Kayseri Şubesi Gönüllülerine yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Programda konuşan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz bu programa hoş geldiniz. İslam dini kadınlara ayrı bir önem vermiştir. Geleceğimiz yavrularımızı yarınlara sizler hazırlıyorsunuz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu duygularla 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Müftülüğünde gerçekleştirilen programa İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Müftü Yardımcıları Muammer Turan, Cabir Çelik ve Aysel Hacıömeroğlu, TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları Gönüllüleri ve il ve ilçe müftülükleri kadın personeli katıldı.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri