Kayseri’den 54 Roman Kardeşimiz Kutsal Topraklara Gidiyor

Kayseri’den 54 Roman Kardeşimiz Kutsal Topraklara Gidiyor

kayseri’den 54 roman kardeşimiz kutsal topraklara gidiyor

17 Nisan 2024 - 17:10

Melikgazi İlçesine bağlı Cennet Mahallesi’nde ikamet eden ve kutsal topraklara gidecek olan 54 Roman kardeşimiz için program düzenlendi.

 

Melikgazi İlçe Müftülüğü’ne bağlı Cennet Mahallesi’nde bulunan Melikgazi Belediyesi Camii’nde öğle namazının kılınması ile program başladı.

 

Düzenlenen programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Bu mahallenin adı Cennet Mahallesi. Dolayısıyla da bu mahalleye yakışan umreye, hacca gitmektir. Allah umrenizi şimdiden kabul buyursun. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen Ekrem hocamıza ve Kur’an kursu öğreticilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Daha sonra söz alan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, “Ne mutlu sizlere Allah Resülü (s.a.s.)’e ve Kâbe’ye gidiyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum. Bu yolculuktan daha güzel bir yolculuk olamaz. Oraya gittiğinizde Medine-i Münevvere’de Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.s)’i ziyaret edeceksiniz. Peygamberimize bizden de selam götürün. Ayrıca Kâbe-i Muazzama da dualar edeceksiniz, bizler için de dua edin. Yolunuz açık olsun. Ayrıca böylesi güzel bir programı hazırladıkları için Melikgazi Belediyesi Camii İmam Hatibi Ekrem Şişecioğlu’na, Kur’an kursu öğreticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Protokol konuşmaları sonrası Melikgazi İlçe Müftüsü Kandemir tarafından yapılan dua ile program sona erdi. Program sonrası Melikgazi Belediye tarafından katılımcılara tatlı ikramında bulunuldu.

 

Düzenlenen programa İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Melikgazi Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi İlçe Müftüsü Dr. Emrah Kandemir, Melikgazi İlçe Müftülüğü Personeli,  Melikgazi Belediyesi Camii İmam Hatibi Ekrem Şişecioğlu, din görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve Cennet Mahallesi sakinleri katıldı.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret