Kayseri’de “aramızda Selamlaşmayı Yayalım”

Kayseri'de “aramızda Selamlaşmayı Yayalım”

“aramızda selamlaşmayı yayalım”

04 Nisan 2024 - 17:10

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Kayseri Valiliği ERVA (Erdemlerimizle Varız)  Projesi kapsamında açılan Şehit Ertuğrul ERVA Spor Okulu’nu ziyaret etti.

 

Şehit Ertuğrul ERVA Spor Okulu’nu ziyaret eden İl Müftüsü Akkuş, yetkililerden okullarda verilen eğitim hakkında bilgi aldı ve gençlerle selamlaşmanın önemi konusunda sohbet etti.

 

Gençlere Peygamber Efendimiz (s.a.s.)’in hayatından örnekler veren ve onlara selamlaşmanın önemi konusunda tavsiyelerde bulunan Müftü Akkuş, “Anne ve babamıza yapacağımız en güzel dua onlara selam vermektir. Hocamıza, arkadaşlarımıza ve çevremize selam verelim. Selam verince Allah’ın bütün güzellikleri senin üzerine olsun diye karşımızdaki kişiye dua ediyoruz. Peygamber Efendimiz (s.a.s.): “İnsanların birbirleriyle arasının iyi olmasını istiyorsanız selamlaşmayı yayın.” buyuruyor. Selam, Allah’u Teâlâ’nın isimlerinden birisidir. Gençler, hem bu dünya için hem de ahiret için çalışalım. Peygamber Efendimiz (s.a.s) hayatını okuyalım. O’nun hayatından kendimize örnekler alalım.” dedi.

 

ERVA Spor Okulları ziyaretinde Müftü Akkuş’a İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik eşlik etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı