Kayseri’de Sevgi Evlerinde Kalan çocuklar "iyilik...

Kayseri'de Sevgi Evlerinde Kalan çocuklar "iyilik Sofrası”nda Buluştu

sevgi evlerinde kalan çocuklar "iyilik sofrası”nda buluştu

29 Mart 2024 - 17:10

Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi Kadın Kolları tarafından Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara yönelik iftar programı düzenlendi.

 

TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen programa, İl Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Yıldırım, İl Müftü Yardımcıları Cabir Çelik, Aysel Hacıömeroğlu, Sevgi Evleri’nde görevli personel ve Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar katıldı.

 

Çocuklarla bir araya gelen İl Müftü Vekili Bolat, "Paylaşmanın ve dayanışmanın en fazla hissedildiği bu mübarek günlerde varlığınızla mekânımıza güzellik kattınız. İyilik soframız sizlerle şenlendi ve bereketlendi. Sizler sayesinde Ramazan’ın güzelliğini ve coşkusunu gönlümüzde ve kalbimizde bir kere daha hissetmiş olduk. Sizler Rabbimizin bize emaneti olan evlatlarımız, umudumuz, duamız ve yarınlarımızsınız. İnşallah gelecekte de devletin farklı kademelerinde milletimiz ve devletimiz adına güzel ve yararlı işler yapacaksınız. Şimdiden geleceğe iyi hazırlanın. Hepinize sağlık afiyet diler. Hayırlı Ramazanlar dilerim." dedi.

 

İftar yemeği sonrası Kayseri İl Müftülüğü ve TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları tarafından Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara çeşitli hediyeler verildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri