Duzce’de ‘’2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası...

Duzce'de ‘’2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri’’ – Gümüşova Ilçesinde Konferans

‘’2019 yılı mevlid-i nebi haftası etkinlikleri’’ – gümüşova ilçesinde konferans

14 Kasım 2019 - 12:26

İl Müftümüz Hüseyin Can, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Gümüşova İlçesinde konferans verdi.

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Gümüşova İlçe Müftülüğü tarafından Osman Ahmet Aşçı Küttür Merkezinde düzenlenen programda İl Müftümüz Hüseyin Can “Peygamberimiz ve Aile’’ konulu bir konferans verdi. Müftü Hüseyin Can, Peygamberimizin aile hayatından örnekler vererek aileyi oluşturan bireylerin birbirlerine karşı olan görev ve sorumluluklarını anlattı.

Konferansta Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle yapılacak olan etkinliklere de değinen Müftü Hüseyin Can, ‘’Hafta boyunca ‘’Peygamber ve Aile’’ temasıyla Peygamberimizi daha yakından tanımayı, anlamayı, bilhassa aile yaşantısını örnek almayı ve sünneti seniyesini günümüz dünyasıyla buluşturmayı, onun rahmet mesajlarını zihin ve gönüllere ulaştırmayı gayret edeceğiz.’’ dedi.

Programda, Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla hazırlanan sinevizyon ve kısa filmler gösterildi.

Programa Gümüşova Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan, Gümüşova Milli Eğitim Müdürü Ersoy Gündoğdu, İlçe Müftüsü Recep Onat, Gümüşova Müftülüğü personeli ve din görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri