Düzce Iftarda Buluştu

Düzce Iftarda Buluştu

düzce iftarda buluştu

22 Mart 2024 - 12:25

Düzce İl Müftülüğü tarafından engelli kardeşlerimiz ve üniversite öğrencileri başta olmak üzere toplumun her kesiminden katılanların olduğu iftar programı düzenlendi.

İl Müftülüğü Toplantı Salonunda Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını İl Müftüsü Osman Aydın yaptı.

Sonrasında katılımcılara hitap eden Başkanlık Müftüsü Abdülcelil Çakar şu ifadeleri kullandı; “Peygamber Efendimiz bir hadislerinde bizlere şu müjdeyi veriyor

‘Kim, faziletine inanarak ve karşılığını Allah'tan bekleyerek Ramazan orucunu tutarsa, geçmiş günahları bağışlanır.’ Rabbim bizleri bu müjdeye nail eylesin.

Bu yıl Ramazan ayını Filistinli kardeşlerimize uygulanan ve soykırım noktasına gelen zulümlerden dolayı hüzünlü ve buruk yaşıyoruz. Allah o mazlum kardeşlerimize en kısa sürede muzafferiyetler nasip eylesin. Ramazan ayınız mübarek olsun.” dedi.

İftar programına Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Karagöz, Emekli İl Müftüleri Alaaddin Gürpınar, Turgut Açari ve İbrahim Gemici, kurum amirleri, ilçe müftüleri, emekli din görevlileri, hayırsever iş adamları, engelli kardeşlerimiz, üniversite öğrencileri ve daire personeli katılım sağladılar.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri