Erzurum’da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Ramazan Irşat Programları...

Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Ramazan Irşat Programları Kapsamında Gittiği Bayburt'ta Kur'an Kurslarını Ziyaret Etti

müftümüz dr. rüstem can, ramazan irşat programları kapsamında gittiği bayburt'ta kur'an kurslarını ziyaret etti

22 Mart 2024 - 13:10

Müftümüz Dr. Rüstem Can, Ramazan İrşat Programları kapsamında gittiği Bayburt'ta Kur'an kurslarını ziyaret etti

Bayburt İl Müftülüğüne ziyaretlerinin ardından Müftümüz Dr. Rüstem Can, Arpalı Beldesi Zakire Hanım Yatılı Kız Kur'an kursu, Danişment Kız Kur'an kursu ve Kaleardı Erkek Kur'an kursunu ziyaret etti.

Kurs yöneticilerinden eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alan Can, öğrenci ve öğreticilere başarılar diledi.

Hafızlık Kur'an kurslarını ziyaret eden Müftümüz Dr. Rüstem Can'ın sonraki adresi, Terzi Hacı Mustafa Efendi 4-6 Yaş Kur'an Kursu oldu.

Miniklerle bir araya gelen Can, öğrencilerle yakından ilgilendi.

#erzurum #bayburtilmüftülüğü

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri