Duzce’de 2023 Ara Dönem Gençliğe Değer 12-14 Yaş Erkek Kampı

2023 ara dönem gençliğe değer 12-14 yaş erkek kampı

02 Şubat 2023 - 12:25

2023 Ara Dönem Gençliğe Değer 12-14 Yaş Erkek Kampı

Düzce İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü 2023 Ara Dönem Gençliğe Değer 12-14 Yaş Erkek Kampı tüm coşkusu ile devam ediyor.

Düzce İl Müftü Vekili Hasan İzmirli, İl Müftü Yardımcıları Talha Demirkaya, Derya Topalcık ve Kaynaşlı İlçe Müftüsü Mülayim Bayındır Kaynaşlı Yatılı Erkek Kur'an Kursunda devam eden “Gençliğe Değer Kampını” ziyaret etti.

Değerler Eğitimi, kamp oyunları, sinema ve film okuma, ebru atölyesi, akıl ve zeka oyunları, gezi, kitap okuma gibi birbirinden değerli eğlence ve eğitim yoğrularak oluşturulan verimli program sayesinde gençler ara tatil dönemini hem eğlenerek hem öğrenerek geçiriyorlar.

Devam eden kampı ziyaret eden Müftü Vekili Hasan İzmirli,Müftü Yardımcıları Talha Demirkaya, Derya Topalcık ve İlçe Müftüsü Mülayim Bayındır gençlerle hasbihal ettiler.

Kamp Cuma günü, kamp süresince öğrendiklerinden birer örneğini velilerin katılımı ile kamp kapanış programında sergileyecekler.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret