Duzce’de Değirmenbaşı Miniklerinin Mezuniyet Sevinci

Duzce'de Değirmenbaşı Miniklerinin Mezuniyet Sevinci

değirmenbaşı miniklerinin mezuniyet sevinci

01 Mayıs 2019 - 12:26

Müftülüğümüze bağlı Beyköy Beldesi Değirmenbaşı Köyü 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören minik öğrenciler mezun oldu.

Beyköy Beldesi Değirmenbaşı Köyü 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrenci ve öğreticileri tarafından, Değirmenbaşı Camisinde yıl sonu etkinlik programı düzenlendi.

4-6 yaş öğrencilerinin Kur'an tilavetiyle başlayan programa Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, İl Vaizi Latif Saygın, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program kapsamında öğrenciler yıl boyunca öğrendikleri ilahi ve şiirleri seslendirdiler. Ayrıca ezberledikleri dua, sure ve hadisleri de seslendiren öğrenciler, başta anne-babaları olmak üzere izleyicilere duygu dolu anlar yaşattılar. Öğrencilerin gösterileri izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri