Duzce’de Il Müftümüz Rüstem Can’a Ilçe Müftülerinden...

Duzce'de Il Müftümüz Rüstem Can’a Ilçe Müftülerinden Tanışma Ve Hayırlı Olsun Ziyareti.

il müftümüz rüstem can’a ilçe müftülerinden tanışma ve hayırlı olsun ziyareti.

05 Haziran 2020 - 12:25

Akçakoca İlçe Müftüsü Şaban Soytekinoğlu, Cumayeri İlçe Müftüsü Mehmet Coşkun, Çilimli İlçe Müftüsü Muhammet Likoğlu, Gölyaka İlçe Müftüsü Ahmet Demirel, Gümüşova İlçe Müftüsü Recep Onat, Kaynaşlı İlçe Müftüsü Yavuz Horoz ve Yığılca İlçe Müftüsü Mehmet Nerkiz, İl Müftümüz Rüstem Can’a tanışma ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak çiçek takdim ettiler.
İl Müftümüz Rüstem Can ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Düzce’mizde il ve ilçe müftülüklerimizle el ele vererek çok güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.’’ dedi.
Ziyarette Müftü Yardımcıları Hüseyin Akkaya, Ünal Baş ve Derya Topalcık’ta hazır bulundu.
Ziyaret sonrası İl Müftümüz Rüstem Can, ilçe müftüleri bir toplantı yaptı. Toplantıda, Müftülüklerce yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesinin sağlanması, mevzuatla ilgili genel konuların istişare edilmesi, daha önce belirlenen gündem maddeleri üzerine yapılan faaliyet ve çalışmalar ile İlçe Müftülüklerinin problemleri ve ihtiyaçları konuşuldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...