Duzce’de Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle Hastane Ziyareti

Duzce'de Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle Hastane Ziyareti

mevlid-i nebi haftası münasebetiyle hastane ziyareti

29 Kasım 2018 - 12:25

Mevlid-i Nebi münasebetiyle Müftülük Personeli Düzce Atatürk Devlet Hastanesine ziyarette bulundu.

Düzce İl Müftülüğü, başta Düzce İl Müftüsü Hüseyin CAN olmak üzere, Düzce İl Müftü Yardımcıları Ünal BAŞ ve  Derya TOPALCIK, Şube Müdürleri Yusuf YILDIZ ve Rahmi KARATOP, Din Hizmetleri Uzmanı İsmail ŞEREFLİ, Merkez Cedidiye Cami Müezzini Bayram ÇOTUR ve Merkez Büyük Cami Müezzini İslam MUTLU ile kalabalık bir grup halinde, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimliğini ziyaret ettiler.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi,Op. Dr. Bülent GÜLERKAYA ve ekibini makamında ziyaret eden Düzce İl Müftülüğü heyeti  iki grup halinde, Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek, Mevlid-i Nebi haftalarını kutlayıp, kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Ziyaret esnasında hastalara ve personele gül dağıtıldı. Yapılan ziyaretin hastalara olumlu anlamda katkısı olduğunu vurgulayan hastane personeli, bu tür ziyaretlerin hastaların morali açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Hastane personeli ile hatıra fotografı çektiren Düzce İl Müftülüğü heyeti, daha sonra hastaneden ayrıldı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri