Duzce’de Milletin Sesi Mehmet Akif

Duzce'de Milletin Sesi Mehmet Akif

milletin sesi mehmet akif

21 Mart 2019 - 12:26

Düzce İl Müftülük salonunda, Çanakkale Şiirini güzel okuma yarışması düzenlendi.

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü vesilesiyle, Düzce İl Müftülüğü konferans salonunda ‘Milletin Sesi Mehmet Akif’’ temalı şiir yarışması düzenlendi.

Yarışmaya;  Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ömer Seyfettin Akdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Turgut Özal Anadolu Lisesi,15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi, Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Düzce Güzel Sanatlar Lisesi, Düzce Fen Lisesi okulları katıldı.

Yarışmanın sonunda, Düzce Fen Lisesi öğrencisi Tuğba KAPLANBABA birinci oldu. Yarışma birincisi Tuğba KAPLKANBABA ,diğer ilçelerden gelen öğrencilerle birlikte il birinciliği için yarışacak.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret